Bereid je voor op komende zaterdag…

1 oktober is het zover. De landelijke Open Huizen Route van de NVM. De route langs te koop staande huizen is bedoeld om kopers te helpen hun woonwensen sneller te ontwikkelen. En niet perse om de huizen sneller verkocht te krijgen.

Wat goed is aan die dag is de gedachte dat het bekijken van huizen het beste bij daglicht gaat. Niet iedereen kan door de weeks huizen bekijken, maar op zaterdag zijn veel makelaars niet open en dus niet beschikbaar voor bezichtigingen. (Misschien eens tijd om dit aan te passen???) Veel nationale verkopers willen ook liever niet op hun vrije zaterdag gebonden zijn aan mogelijk bezoek, tenzij het van tevoren is gepland. Toch is de populaire dag nog het meest succesvol voor de NVM. Ze pakken daarmee immers de landelijke aandacht.

‘Het was weer een succes’ persbericht
Het persbericht dat de Open Huizen Route 2011 een succes is ligt dan al lang weer klaar. Er wordt ongetwijfeld weer gesproken over een ‘succes’. Met wel meer dan 50.000 bezichtigingen. Al jaren hetzelfde. Maar over verkoopcijfers wordt nooit gesproken. En bij navraag bij de NVM blijkt dat dit ook nog nooit onderzocht is.

Inmiddels is de Open Huizen Route voor velen een leuk dagje uit geworden. Zoals de meeste huizen verkopers het aanpakken wordt het voor hun ook geen succes. Veel makelaars falen in het begeleiden van hun klanten op die dag.

Wil je een paar tips (en het voorkomen van een aantal ergernissen) om meer uit die dag te halen? Lees dan dit artikel wat ik eerder geschreven heb en bereid je voor: http://www.succesvolhuisverkopen.nl/open-huizen-route-2011-landelijk

Ik wens jou als huizen verkopende partij veel succes komende zaterdag!
Het maximale uit deze dag halen? Verkoop je huis sneller!

Leave a Reply