Beste koopwoning?

Staat jouw woning te koop? Een nieuwe actie website van ABN Amro helpt bij het maximaal onder de aandacht krijgen van je te koop staande woning. Makkelijker is free publicity komende tijd niet!

Geef je op!
Geef je dan nu op en wie weet staat jouw woning dan een maand lang op de voorkant van het 247 Wonen magazine. Meedoen is simpel en gratis. Ga naar ‘Koopwoning aanmelden‘ en upload 3 foto’s van jouw woning en vertel waarom jouw woning de Beste Koopwoning is. Aanmelden gaat automatisch via je Facebook-account.

Geen Facebook?
Heb je nog geen Facebookaccount? Registreer je dan eerst. Zorg dat je jouw woning met zo veel mogelijk vrienden deelt en zo de meeste stemmen krijgt. Elke woning maakt evenveel kans ongeacht het soort woning, de grootte en het aantal kamers. De 5 woningen met de meeste stemmen worden beoordeeld door de vakjury en krijgen een uitgebreide rapportage. Hoe meer aandacht voor je woning hoe eerder je de woning verkoopt dus doe mee en zorg dat jouw woning in de Top 5 komt!

Maximaliseer je kans op een prijs
Bereid je maximaal voor op het verkopen van je woning! Lees verder op dit blog over tips en trics hoe jij jouw huis zo snel en goed mogelijk onder de aandacht krijgt. Of bestel het boek ‘Succesvol Uw Huisverkopen’ op: www.succesvoluwhuisverkopen.nl 

Leave a Reply