Boek

Je huis verkopen is niet altijd even eenvoudig als het lijkt. Waarom staat het ene huis maarboek 'Succesvol Uw Huisverkopen' enkele dagen te koop en het andere een jaar of zelfs langer? Waarom wordt het ene huis met veel winst verkocht en blijft de ander met enorme schulden achter?

Presentatie is het antwoord op deze vragen. De presentatie van de woning op de foto’s, de presentatie op het internet en de presentatie aan de potentiële kopers.

Elk huis is verkoopbaar, maar je moet wel weten hoe.
Vanuit mijn jarenlange ervaring in digitale fotografie en internet, werd mij gevraagd of ik met de presentatie van woningen van vrienden en kennissen kon helpen. Ik hielp ze en vertelde wat ik wist en raakte daardoor nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk was om een huis goed verkoopbaar te maken.

Lees meer over het boek ‘Succesvol Uw Huisverkopen’.

2 thoughts on “Boek

 1. Ik heb zojuist het boek besteld en betaald succesvol uw huis verkopen. Ik heb per abuis de pagina met de download link weggedrukt en weet nu niet waar ik het moet downloaden.
  Graag even een link sturen.

  vriendelijke groet,
  Monica Zeegers

  • Monica,

   De juiste link is zojuist opnieuw naar je gestuurd!
   Succes met de verkoop van je huis. Mocht je naar aanleiding van het lezen van het boek nog vragen hebben mail mij gerust.

   Met vriendelijke groet,

   Klaasje

Leave a Reply