open huizen route 2011 (landelijk)

Ook in dit najaar wordt er weer een open huizen route gehouden. Dit jaar op 1 oktober 2011. Op deze dag kunt u gewoon bij de deelnemende huizen aanbellen en rond kijken.

Let op! De huizen niet de hele dag te bezichtigen. De huizen staan open tussen 11:00 en 15:00. Plan daarom uw route vooraf zorgvuldig zodat u alle huizen kunt bezichtigen die u op uw lijstje heeft staan.

Tip voor startende kopers: Wanneer u voor het eerst een huis wilt kopen maar nog niet iets specifieks op het oog heeft bezoek dan toch eens een paar huizen. Op deze manier krijgt u een beter beeld wat u wel of niet in uw toekomstige huis wilt hebben. Kortom; u ontwikkelt voorkeuren en uw persoonlijke ‘smaak’.

Welke huizen doen mee aan de open huizen route? Dat kunt u hier vinden op Funda: http://www.funda.nl/koop/heel-nederland/open-huis/

boek 'Succesvol Uw Huisverkopen'

Tijdens de laatste Open Huizen Dag in maart deden er 51.000 huizen mee en werden 125.000 bezichtigingen afgelegd. De verwachting is dat er meer huizen meedoen dan in maart. Meer concurrentie dus!

Presenteer uw huis op z’n best
Haal het maximale uit de open huize route van 2011. Zorg dat kijkers zich direct thuis¬†voelen in uw huis en dat uw huis dit jaar nog verkocht wordt. In het boek ‘Succesvol Uw Huis Verkopen’ vind u alles wat u moet weten om uw huis snel en meer winst te verkopen. Met unieke tips die in Nederland nog nauwelijks worden toegepast. Klik hier om gebruik te maken van de tijdelijke aanbieding

 

Ook in 2012 zal er een open huizen route worden gehouden: Open Huizen Route 2012

One thought on “open huizen route 2011 (landelijk)

  1. Pingback: Bereid je voor op komende zaterdag… | | Tips Woning Verkopen BlogTips Woning Verkopen Blog

Leave a Reply