21.000 huizen niet bezocht

Het mooie weer, de slechte economie en vooral de slechte economische vooruitzichten zorgden ervoor dat maar 95.000 mensen gisteren op pad gingen. Dit tegen 130.000 mensen in het voorjaar met in het achterhoofd dat er veel meer huizen te koop staan.

Van de 58.000 woningen is ruim 1/3 niet eens bezocht. Dit betekent toch dat veel mensen de hele dag voor niets thuis zaten te wachten. En al die tijd niet lekker van de zon hebben kunnen genieten ‘want er zouden mensen langs kunnen komen’. Jammer, gelukkig is het vandaag mooi weer ;)

Tips voor de Open Huizen Route organisatie
Volgend jaar is er weer een Open Huizen Route 2012. Ik hoop dat de organisatie meer tijd besteed aan het tijdig kenbaar maken van deze dag. Onder huizen bezitters is deze inmiddels bekend maar nog lang niet bij alle consumenten. Ook mag er door de organisatie meer tijd worden besteed om huis eigenaren in te zetten voor de promotie van deelname op deze dag.

Vragen van lezers
Van een aantal lezers van deze website heb ik vragen gehad hoe ze hun huis beter kunnen presenteren op die dag. De belangrijkste tip was dan ook wel dat de presentatie op het internet optimaal was. Zowel de informatie, foto’s en de ‘verkooptekst’. Dit laatste was bij velen niet in orde!

Succesverhalen
Is je huis verkocht dankzij de Open Huizen Route? Laat hieronder je persoonlijke verhaal achter! Elk verhaal maakt kans op een gratis set verhuisdozen ter waarde van 45 euro! Trekking is eind oktober! (Wanneer je anoniem wilt blijven stuur dan apart je reactie naar k.tjoelker@succesvoluwhuisverkopen.nl met daarin je gegevens)

 

Leave a Reply